یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟ تردد روان در محورهای شمالی کشور ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس» جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد

صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی و بین‌المللی از ابتدای محرم تاکنون

 رئیس پلیس گذرنامه فراجا، با اشاره به افزایش چشمگیر مراجعات مردمی برای دریافت گذرنامه، گفت: از ابتدای ماه محرم تاکنون بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی و بین‌المللی در کشور صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ امید نودهی، رئیس پلیس گذرنامه فراجا با اشاره به موج گسترده مراجعات برای صدور گذرنامه در ایام محرم و صفر، از رشد چشمگیر درخواست‌ها برای سفرهای زیارتی خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای ماه محرم تاکنون، تعداد 634 هزار و 647 جلد گذرنامه زیارتی بر اساس درخواست مردم صادر و به متقاضیان تحویل شده است. همچنین، در همین بازه زمانی 398 هزار و 936 جلد گذرنامه بین‌المللی نیز چاپ و به دست افراد رسیده است.

وی با تأکید بر افزایش چشمگیر مراجعات طی هفته‌های گذشته افزود: در طول ماه صفر، شاهد رشد بیش از 30 درصدی در تعداد درخواست‌های گذرنامه زیارتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده‌ایم. این آمار بیانگر موج گسترده تمایل مردم به حضور در مراسم اربعین حسینی و شرکت در این آیین بزرگ مذهبی است.

آماده‌باش کامل پلیس گذرنامه در سراسر کشور

سرهنگ نودهی با اشاره به آماده‌باش و بسیج همه ظرفیت‌های پلیس گذرنامه در سراسر کشور برای پاسخ‌گویی به نیاز زائران تأکید کرد: با توجه به تقاضای بی‌سابقه، تمامی مراکز گذرنامه با استفاده از ظرفیت حداکثری نیروی انسانی، تجهیزات فنی و پشتیبانی‌های الکترونیکی، در حال خدمات‌رسانی به مردم هستند. ما تلاش کردیم با ارتقای زیرساخت‌ها و تسریع در فرایند صدور، از ازدحام و نارضایتی جلوگیری کنیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در راستای تسهیل امور زائران، مسیرهای غیرحضوری نیز در دسترس عموم قرار دارد و هم‌اکنون بخش بزرگی از درخواست‌ها از طریق درگاه‌های آنلاین ثبت می‌شود.

رئیس پلیس گذرنامه به زائران توصیه کرد که درخواست خود را به روزهای پایانی موکول نکنند و با اقدام به‌موقع، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

نودهی در پایان تأکید کرد: هر ساله در روزهای منتهی به اربعین، برخی متقاضیان به‌صورت دقیقه نودی مراجعه می‌کنند که همین موضوع ممکن است فرآیند دریافت گذرنامه را با تأخیر مواجه کند. از مردم می‌خواهیم هر چه زودتر اقدامات لازم را انجام دهند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار